Berkel en Rodenrijs –  Op donderdagavond 26 november kwamen er tips en vragen binnen op de redactie met onder andere de vraag of er een drive-thru geopend was bij Verhage op de Westpolderstraat in Berkel en Rodenrijs.

Op locatie bleek er iets heel anders aan de hand te zijn:  een bestuurder was met zijn busje doorgeschoten en tegen de gevel van Verhage tot stilstand  gekomen. De oudere man was door het ongeval gelukkig niet gewond geraakt maar voor de zekerheid was er wel een ambulance ter plaatse geroepen.  Ambulancepersoneel heeft de man nagekeken, vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn. De politie die ook ter plaatse was vertelde dat het niets te maken had met alcohol- of drugsgebruik.

Het busje en de gevel van het pand waren wel beschadigd geraakt. De deur van Verhage is ontzet en omdat de man tijdens zijn rit onder de auto een ijzeren hek, wat als bescherming rond bomen staat,  had meegenomen, is bergingsbedrijf Vreugdenhil er bij geroepen om de auto veilig weg te halen.

Vermoedelijke oorzaak is het vergissen tussen het gas- en het rempedaal.

Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland).