Bleiswijk – Vrijdagochtend 27 november heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen op de N209 in Bleiswijk.

Helaas ging het weer mis op de N209, ditmaal op het gedeelte van de N209 – Hoefweg boven de A12 bij de oprit richting Utrecht.

Twee personenauto’s kwamen met elkaar in botsing. Een ambulance is met spoed ter plaatse gekomen waarna enkele personen zijn nagekeken. Gelukkig hoefde er niemand naar het ziekenhuis vervoerd te worden, één persoon raakte slechts lichtgewond.

De voertuigen kwamen er slechter vanaf, beide voertuigen hebben flinke schade opgelopen door het ongeval. Tijdens de afhandeling van het incident kon het uit Bleiswijk komende verkeer niet de oprit richting Den Haag nemen en het verkeer uit Zoetermeer kon de oprit richting Utrecht niet op.

Bergingsbedrijf Jan de Graaf heeft beide voertuigen geborgen, waarna de weg weer vrijgegeven kon worden.