Bergschenhoek – In de nacht van 28 op 29 november kwam er een melding binnen van een brandje op de Berkelseweg in Bergschenhoek.

Het Snelle Interventie Voertuig (SIV) is ter plaatse gekomen en trof op het fietspad in het Annie M.G. Smidtpark nabij de bushalte een scooter aan die in de brand stond. De brandweer is begonnen met blussen en had de brand vrij snel brandmeester. De brandweer heeft het voorval overgedragen aan de politie die het verder afhandelt.

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend maar brandstichting wordt niet uitgesloten.

Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland.