Bleiswijk – Dinsdagavond 1 december ontvingen wij vele berichten over een zoekactie door de politie in Bleiswijk, dit bleek te gaan om een mishandeling waarbij één persoon gewond is geraakt.

Bij aankomst bleek er een bebloede man op de Karel Doormanlaan te staan terwijl ook een voertuig in de buurt bloedsporen had. De man had meerdere klappen gehad waarbij hij flink gewond is geraakt. Meerdere eenheden zijn in de omgeving aan het zoeken geweest naar twee verdachten. Het zou mogelijk gaan om twee broers die na de mishandeling gevlucht zijn. De zoektocht in de buurt heeft nog niets opgeleverd maar de identiteit van de verdachten is  bekend dus zij kunnen een bezoekje van de politie verwachten.  Een ambulance is ter plaatse gekomen om het slachtoffer na te kijken op zijn verwondingen. Na een korte controle is de man voor verder onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis.

UPDATE 02-11-’20:

De woordvoerder van de politie meldt dat de aanleiding van het incident waarbij een 38-jarige man uit Bleiswijk klappen kreeg om een verkeersruzie ging. Hierbij is door de politie een 21-jarige man uit Bleiswijk en een 24-jarige man uit Rotterdam aangehouden.

De exacte toedracht van de verkeersruzie is niet bekend.

Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland.