Berkel en Rodenrijs – Woensdagmiddag 2 december heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietsster en een personenauto op de rotonde van de Oudelandselaan in Berkel en Rodenrijs. De fietsster raakte hierbij lichtgewond.

De politie en ambulance zijn ter plaatse gekomen en troffen daar een ongeval aan tussen een fietsster en een personenvoertuig, waarbij de fietsster op de grond is gevallen. De fietsster is door het ambulancepersoneel nagekeken op verwondingen maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Het overige verkeer ondervindt hinder van het incident. De politie gaat een melding maken bij het CBR omdat de man al flinke schades aan zijn voertuig heeft en op oudere leeftijd is. Het CBR zal onderzoek doen naar de rijvaardigheid van de man en een beslissing nemen. Het rijbewijs van de man wordt bij thuiskomst door een familielid vernietigd.

De oorzaak van het ongeval is naar verluidt een inschattingsfout. De fietsster dacht dat de auto remde, fietste door, en werd toen geraakt.