Bleiswijk – Donderdagochtend 17 december werden de hulpdiensten met spoed gealarmeerd voor een incident op de kruising van de Duindigtstraat met de Kenenburgweg in Bleiswijk. Ook het Mobiel Medisch Team werd opgeroepen.

Omstreeks 09:35 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd naar de kruising Duindigtstraat met de Kenenburgweg, ook het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam werd opgeroepen.

Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse, het MMT bleek al snel niet meer nodig waarop zij zijn afbesteld. Op locatie is er één persoon behandeld door het ambulancepersoneel, na behandeling is het slachtoffer naar het ziekenhuis vervoerd.

Wat de exacte toedracht is van het ongeval is niet bekend. Naar verluidt is er iemand gevallen en korte tijd buiten bewustzijn geweest, het is niet bekend of de val het gevolg was van een aanrijding.