Bergschenhoek – Donderdagmiddag 17 december heeft de politie een instap gedaan in een woning aan de Oosteindseweg in Bergschenhoek, dit naar aanleiding van lopend onderzoek.

In een lopend onderzoek heeft de politie vanmiddag iets voor 13:00 uur een instap gedaan in een woning aan de Oosteindseweg. Naar verluidt zou het gaan om een drugsgerelateerd onderzoek, dit kan de politie vooralsnog niet bevestigen.

In de woning is door de aanwezige agenten onderzoek gedaan. Voor zover bekend is er niemand aangehouden. Een slotenmaker is ook ter plaatse gekomen om enkele deuren te openen.

Er is eerder een drugslab aangetroffen in dezelfde woning. Of dit opnieuw het geval is, is niet bekend.

Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland.