Berkel en Rodenrijs – Woensdagavond 23 december is er een melding binnengekomen van een ongeval aan de Rodenrijseweg in Berkel en Rodenrijs.

Hulpdiensten werden groots opgeroepen na een melding van een ongeval tussen een personenauto en een voetganger. De hulpdiensten waaronder ook het Mobiel Medisch Team (MMT) kwamen met spoed ter plaatse. Ter plaatse bleek het incident minder ernstig te zijn dan eerst werd gedacht, het slachtoffer was niet of nauwelijks gewond. Het slachtoffer is wel door het ambulancepersoneel nagekeken maar wilde niet naar het ziekenhuis vervoerd worden. Het MMT dat met de auto ter plaatse was gekomen kon al snel weer retour naar Rotterdam-Airport.

Een omstander vertelde dat de vrouw op de grond lag en door 2 anderen omhoog geholpen was. Omdat zij slecht Nederlands sprak en verward leek is er 112 gebeld. Ook vertelde de omstander dat het “slachtoffer” helemaal niet geraakt was.

Wat er wel gebeurd is dat is niet bekend.