Berkel en Rodenrijs – Zondagmiddag 24 januari werden er vele hulpverleners gealarmeerd voor een medische noodsituatie aan de Ranonkelweg in Berkel en Rodenrijs, na de inzet moesten de brandweerlieden elkaar helpen.

Na de hulpverlening voor de medische noodsituatie aan de Ranonkelweg wilde de brandweer wegrijden uit het gras. Dit ging alleen niet zo makkelijk als gedacht. De brandweerwagen begon te slippen en kwam vast te staan, ondanks diverse pogingen en functies van het voertuig kwam de wagen er niet uit.

Gelukkig was de bemanning van de tankautospuit nog ter plaatse. Nadat zij waren uitgelachen is er nog geprobeerd het voertuig met mankracht uit het gras te duwen, maat helaas zonder resultaat!

Uiteindelijk kon met behulp van de tankautospuit het voertuig eruit getrokken worden. Helaas wordt het voor brandweerman wel trakteren op gebak op de brandweerkazerne.