Berkel en Rodenrijs – Maandagmiddag 8 februari kwam een vrachtwagenchauffeur vast te staan aan de Gemeentewerf in Berkel en Rodenrijs. 

Een vrachtwagenchauffeur kwam vanmiddag aan de Gemeentewerf vast te staan toen hij zijn lading had gelost en de bocht wilde nemen. De vrachtwagen met trailer blokkeerde hierdoor de doorgaande weg richting het centrum van Berkel.

Automobilisten konden gelukkig nog vlak achter de vrachtwagen langs over de nieuwe parkeerplaats om richting het centrum te komen. Enkele automobilisten welke vanuit het centrum kwamen hadden iets minder geduld om terug te gaan en om te rijden via de parkeerplaats, deze automobilisten reden het fietspad op om langs de vrachtwagen te komen.

Een omwonende vroeg aan de chauffeur of hij trek had in een kopje koffie of thee, terwijl de man aan het wachten was op een berger van Vreugdenhil. Een voorbijrijdende trekker zag de vrachtwagen staan en schoot de man te hulp. Met wat improvisatie is de vrachtwagen los gekomen, alleen de trailer moest nog van zijn plaats komen, aangezien de man deze had losgekoppeld.

Na wat stuntelen was ook de trailer weer vast en kon de man zijn gehele combinatie verplaatsen. Bergingsbedrijf Vreugdenhil kwam net te laat aan op locatie, op dat moment was de vrachtwagen net losgekomen.

 

Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland.