Bergschenhoek – Donderdag 11 februari werd de brandweer gealarmeerd om te assisteren aan de Haverveld.

Omstreeks 11:30 uur kreeg de brandweer het verzoek om te assisteren in een woning aan de Haverveld. Het bleek te gaan om een heer die thuis in een ziekenhuisbed ligt, het bed stond in een ongemakkelijke stand in storing.

De brandweer had eerst gecontroleerd of de man in gevaar was, dit bleek gelukkig niet het geval. De brandweerlieden moesten verschillende materialen gebruiken om het bed recht te krijgen, het bed weigerde echter dienst. Uit voorzorg is er vanuit de meldkamer een ambulance naar het adres gestuurd. Nadat de brandweer de man uit zijn benarde positie wist te halen is de man nagekeken door het ambulancepersoneel.

Gelukkig hoefde de man niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. Nadat verder alles in orde bleek zijn de hulpdiensten weer retour gegaan.