Berkel en Rodenrijs – Zondagochtend 14 maart zorgden losgeraakte dakpannen voor de inzet van de hulpdiensten aan de Griendstraat in Berkel en Rodenrijs.

De politie en brandweer kwamen ter plaatse na een melding over losliggende dakpannen aan de Griendstraat, enkele dakpannen waren al naar beneden gevallen en kwamen neer vlakbij een looppad. Omdat dit een gevaarlijke situatie oplevert wanneer er iemand op het pad zou lopen werd de hulp van een ladderwagen ingeschakeld.

Helaas kon de ladderwagen niet bij het dak komen om de losliggende dakpannen te verwijderen. Na het bekijken van foto’s is besloten een afzetting te maken en dat een dakdekker zal moeten worden ingeschakeld om de dakpannen te repareren.

De brandweer heeft een ruime afzetting gemaakt zodat voetgangers niet het pad nemen richting het park. Hierna zijn de hulpverleners weer retour gegaan.