Bleiswijk – Dinsdagochtend 20 april werden de hulpdiensten gealarmeerd nadat er een voertuig te water raakte langs de Groendalseweg in Bleiswijk.

Omstreeks 07:00 uur vond er een ongeval plaats tussen twee personenauto’s waarna één personenauto te water is geraakt. De brandweer rukte groots uit, maar werd weer afbesteld nadat het bericht binnen kwam dat alle personen eruit waren.

Een ambulance kwam ter plaatse om enkele personen na te kijken. Er hoefde niemand vervoerd te worden naar het ziekenhuis. De bestuurders kwamen er met de schrik vanaf.

Beide voertuigen liepen forse schade op. Bij het ongeval is één van de voertuigen vol in de achterkant van de andere gereden, hierna raakte het witte voertuig te water. De bestuurder van de zwarte Volkswagen was kort afgeleid door een frikandelbroodje, hij had niet in de gaten dat zijn voorganger remde en knalde achterop het witte voertuig.

Twee bergingswagens kwamen ter plaatse om de voertuigen te bergen.