Bergschenhoek – Op de N209 ontstond maandagmiddag 3 mei een flinke file nadat een bestuurder een aanhanger verloor op de N209 – Leeuwenakkerweg in Bergschenhoek. 

Maandagmiddag was het even druk op de N209, nadat een bestuurder zijn aanhanger verloor, de politie en een medewerker van provincie Zuid-Holland kwamen ter plaatse om het verkeer te begeleiden. Het verkeer werd om en om over één rijbaan langs de aanhanger geleid. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om het voertuig te bergen.

Of de eigenaar van de aanhanger van het verlies op de hoogte was of bekend is, vertelt het verhaal helaas niet.

 

Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland.