Bergschenhoek – Donderdagavond 6 mei heeft er een flinke aanrijding plaatsgevonden op de Randweg-West met de kruising Waghenaerdreef in Bergschenhoek.

De hulpdiensten waaronder de politie en de ambulancedienst werden omstreeks 18:30 uur met spoed gealarmeerd, ter plaatse bleek een flinke aanrijding te hebben plaatsgevonden tussen een bestelbus en een personenauto. Één slachtoffer bevond zich op het gras in de berm. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer kort in de berm onderzocht en daarna doormiddel van een vacuümmatras in de ambulance behandeld voor verder onderzoek. Hierna is het slachtoffer meegenomen naar het ziekenhuis. Een tweede ambulance kwam ter plaatse voor de andere bestuurder, deze is kort behandeld aan zijn verwondingen maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Tijdens het incident is de Randweg-West gedeeltelijk afgesloten geweest. Twee bergingsbedrijven kwamen ter plaatse om de voertuigen mee te nemen. Nadat de weg schoon was geveegd kon deze weer vrijgegeven worden.