Berkel en Rodenrijs – Op dinsdag 11 mei kwam er een melding binnen van een ongeval op de N471 in Berkel en Rodenrijs.

De hulpdiensten waaronder politie en de Koninklijke Marechaussee van Rotterdam-Airport waren snel ter plaatse en troffen daar 2 voertuigen aan die met elkaar in botsing waren gekomen op de kruising N471 met de oprit naar de N209 (voorheen rotonde). Alle inzittenden waren inmiddels al uit de voertuigen maar voor de zekerheid is er wel een ambulance ter plaatse gekomen en is er een inzittende nagekeken. Deze persoon hoefde niet vervoerd te worden. De politie heeft bij beide bestuurders een blaastest afgenomen, de uitslag is ons niet bekend.

Tijdens het incident was het verkeer op de kruising kort gestremd en moest een korte omleiding nemen.
Beide voertuigen hebben aanzienlijke schade opgelopen. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen veiliggesteld.