Bleiswijk – Op dinsdag 18 mei kwam er een melding binnen van een ongeval op de A12 vlakbij Bleiswijk.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de afslag Bleiswijk en veroorzaakte een korte file op de A12 alsmede op de oprit naar de A12 in de richting van Utrecht. Rijbaan één en twee zijn door het incident kort afgesloten geweest.

De twee voertuigen, een Nederlands en een buitenlands, zijn door onbekende oorzaak met elkaar in botsing gekomen. Het buitenlandse voertuig liep daarbij de meeste schade op aan de rechter voorzijde. De grijze auto liep lichte schade op aan de linker achterzijde. De bestuurders kwamen met de schrik vrij. De twee voertuigen zijn door de hulpdiensten naar de vluchtstrook begeleid waarna rijstrook één en twee weer zijn vrijgegeven en rijstrook drie voor de veiligheid is afgesloten. Verkeer vanuit Bleiswijk moest meteen invoegen waardoor er een kleine opstopping ontstond.

Een berger is ter plaatse en zal het zwarte voertuig meenemen en veiligstellen.