Berkel en Rodenrijs – Zondagavond 06 juni werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een voertuig te water aan de N471 in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 20:10 uur kregen de hulpdiensten waaronder brandweer, politie en ambulance de melding voertuig te water, hierop zijn zij met spoed uitgerukt.

Ter plaatse was er inderdaad een personenauto te water geraakt langs de N471. De bestuurder van een Tesla was naar eigen zeggen voor de rotonde in slaap gevallen, waarop de bestuurder een verkeersbord op de rotonde heeft geramd en daarna te water is geraakt.

De inzet van de brandweer Frobenstraat en brandweer Berkelse Poort bleken niet nodig en konden al snel weer retour kazerne. De bestuurder is nagekeken door het ambulancepersoneel en hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd.

De N471 is ten tijde van het incident afgesloten geweest vanaf de rotonde Berkel en Rodenrijs richting Rotterdam. Bergingsbedrijf De Graaf is ter plaatse gekomen om het voertuig uit het water te takelen.