Bergschenhoek – Zondagmiddag 11 juli werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Bergweg-Zuid in Bergschenhoek.

Omstreeks 11:50 uur ontvingen de hulpdiensten waaronder politie en brandweer een melding van een ongeval. Het slachtoffer zat kort bekneld tussen een trailer en een auto. Het slachtoffer was bezig met werkzaamheden waarbij iets los schoot en bekneld raakte.

De brandweer heeft hand- en spandiensten verleend daar het slachtoffer kort na aankomst al bevrijd was. Nadat het slachtoffer bevrijd was heeft het Mobiel Medisch Team (MMT) de man samen met het ambulancepersoneel behandeld. Deze was aanwezig in Bergschenhoek vanwege een andere melding.

Het slachtoffer is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

 

UPDATE: 

Het Mobiel Medisch Team kwam eerder vandaag (11.25 uur) met de traumahelikopter ter plaatse aan de Groeneweg in Bergschenhoek voor een medische noodsituatie in een woning.  Het MMT is na deze inzet meegereden naar de vervolgmelding aan de Bergweg-Zuid. Waarom het MMT is meegereden met de politie en niet met de traumahelikopter naar de volgende inzet is gestuurd is vooralsnog onduidelijk.

 

Screenshot Instagram Politie Midden-Schieland