Berkel en Rodenrijs – Zondagavond 18 juli is een maaltijdbezorger gewond geraakt na een botsing met een personenauto op de Boterdorpseweg in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 22:00 uur kwamen een maaltijdbezorger op een scooter en een personenauto met elkaar in botsing. Het ongeval gebeurde op de rotonde van de Boterdorpseweg met de Rodenrijseweg. De scooterrijder is behandeld door het ambulancepersoneel, gelukkig hoefde de bestuurder niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis. De bestelling was reeds bezorgd waarop de bezorger onderweg was naar de zaak toen het mis ging. Beide bestuurders hebben een blaastest afgenomen, dit was verder in orde. Wel liepen beide voertuigen schade op.

De Boterdorpseweg was enige tijd afgesloten, dit vanwege het ongeval en de olie die op het asfalt terecht is gekomen. De gemeente is ingeseind om de olievlek op te ruimen.