Berkel en Rodenrijs – Dinsdag 24 augustus heeft er een brand gewoed in de keuken van een woning aan de Valkenhof in Berkel en Rodenrijs. 

Iets voor 18:00 uur uur werden de hulpdiensten gealarmeerd nadat er brand uitbrak in de keuken. De bewoners zijn direct naar buiten gegaan in afwachting van de brandweer. Bij aankomst is de brandweer meteen gestart met blussen waardoor de brand snel onder controle was en erger is voorkomen. Het bleek te gaan om apparatuur uit de keuken. De koelkast is naar buiten gezet waarna deze is nageblust. Wat er in de woning verder nog heeft gebrand is onbekend.

Na het blussen heeft de brandweer de woning geventileerd en gecontroleerd op koolmonoxide. Na de brand is er een ambulance ter plaatse geroepen, waarop de bewoonster is gecontroleerd op rookinhalatie. Stichting Salvage is ingelicht om de schade met de bewoner(s) af te handelen.