Bleiswijk – Woensdagmiddag 25 augustus is er een 27-jarige gewond geraakt na een steekincident, dit vond plaats in een woning aan de Lelieweg in Bleiswijk. 

Omstreeks 12:30 uur vond het steekincident in een woning plaats, meerdere hulpdiensten waaronder het MMT met de traumahelikopter van Rotterdam kwamen ter plaatse. Er is één persoon gewond geraakt nadat hij meerdere keren werd gestoken. Het slachtoffer is na behandeling met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie wist verderop in dezelfde straat een 38-jarige aan te houden. De woning waar het steekincident zou hebben plaatsgevonden is een Plaats Delict (PD) geworden, de politie en medewerkers van Forensische Opsporing doen nader onderzoek.

In een nabijgelegen sloot zou het mes van het steekincident liggen. Hier is eerst doormiddel van een speurhond gezocht in de berm. Later is doormiddel van een touw en een magneet geprobeerd het mes eruit te vissen, helaas zonder resultaat.