Berkel en Rodenrijs – Donderdagmiddag 09 september werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ongeval aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 16:45 uur ontvingen zowel de ambulance als de politie de melding van een ongeval. Ter plaatse stond er een personenauto op het fietspad van de rotonde Oostmeerlaan / Noordeindseweg. Volgens omstanders reed de bestuurder al heel langzaam op de Noordeindseweg op het doodlopende gedeelte, dit werd al als vreemd gezien. De bestuurder heeft hierbij waarschijnlijk ‘ergens’ zijn rechtervoorwiel aan gort gereden.

Nadat de personenauto tot stilstand is gekomen heeft deze hier ongeveer een half uur gestaan. Omstanders zijn bij de bestuurder gaan kijken en hebben direct een ambulance gebeld. Het ambulancepersoneel heeft de bestuurder behandeld, deze hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden.

De politie heeft een bergingsbedrijf ingeschakeld om het voertuig mee te nemen.

UPDATE: Na het plaatsen van het artikel zijn er meerdere berichten en telefoontjes op de redactie binnengekomen. De man zou volgens een tipgever eerder gesignaleerd zijn ter hoogte van de Marconisingel in Berkel en Rodenrijs. Hier zou de man zijn rechtervoorwiel kapot gereden hebben. De man zou hier vervolgens twintig minuten hebben gestaan om daarna zijn weg te vervolgen. Volgens dezelfde tipgever ‘leek’ de man onder invloed te zijn. Bij navraag bij de politie bleek de man gewoon onwel geworden en niet onder invloed.