Berkel en Rodenrijs – Zaterdagmiddag 18 september werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een aanrijding op de rotonde aan de  Oudelandselaan in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 17:10 uur ontvingen de hulpdiensten waaronder politie en ambulance de oproep vanwege een aanrijding. Ter plaatse bleek het te gaan om een aanrijding tussen een personenauto en een wielrenner. De wielrenner kwam in botsing met de auto toen hij de rotonde wilde  oversteken, vermoedelijk heeft de automobiliste de wielrenner over het hoofd gezien.

De wielrenner is tijdens de aanrijding tegen de voorruit van de personenauto terecht gekomen en kwam toen ten val. Het ambulancepersoneel heeft de wielrenner gefixeerd middels een beenspalk, hierna is de man zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Schadeformulieren zijn ter plekke ingevuld en handhaving zal de fiets thuis brengen.