Bergschenhoek – Op zaterdagavond 25 september was er een incident op de Hoeksekade in Bergschenhoek.

De politie kreeg de melding rond 19:40 uur en is met meerdere eenheden met spoed ter plaatse gegaan. De eenheden troffen daar een licht chaotische situatie aan. Uiteindelijk bleek dat er al eerder een ontmoeting was geweest tussen de partijen; op de Julianalaan was een voertuig aangereden waarna de dader er vandoor was gegaan.

Hierop zijn de slachtoffers achter de dader aangereden, deze reed zichzelf klem op het eind van de Hoeksekade.
De slachtoffers hebben de weg voor de vrouw geblokkeerd waarop de vrouw bij een vluchtpoging een muur raakte en de auto opnieuw geraakt heeft. De bestuurder van één van de voertuigen heeft de vrouw uit de auto gehaald waarop de vrouw letterlijk van zich afbeet.

De politie heeft bij alle bestuurders blaastesten gedaan waarna de vrouw van de gevluchte auto is aangehouden op verdenking van artikel 8.

Behalve de bijtwond zijn er voor de rest geen slachtoffers gevallen. Wel waren een aantal betrokkenen behoorlijk geschrokken van de hele situatie.