In de nacht van woensdag op donderdag 7 oktober werd de brandweer gealarmeerd voor een voertuigbrand aan de Couperuslaan in Bergschenhoek.

De bemanning van de SIV (Snel Interventie Voertuig) kwam met spoed ter plaatse, eenmaal ter plaatse kwamen de vlammen al uit het  motorcompartiment van de geparkeerde Mercedes. De brandweer wist het vuur snel te blussen, maar kon niet voorkomen dat de wagen volledig uitbrandde.

Voor zover bekend raakte er niemand gewond, wel liepen andere voertuigen lichte schade op door de brand. Over de oorzaak van de brand is verder niets bekend, hier zal onderzoek naar gedaan worden.

 

Dit item is tot stand gekomen dankzij meerdere tips via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland.