Woensdagavond is er een oudere man met zijn hond in een personenauto te water geraakt langs de Sterrenlaan in Bleiswijk.

De hulpdiensten, waaronder de brandweer kwamen met spoed ter plaatse. De oudere man kon gelukkig zelfstandig uit het water komen, het hondje van de man moest wel uit het water gered worden. De man is door het ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis. Ook het hondje is kort gecheckt en door middel van een deken opgewarmd. Beiden kwamen er goed vanaf.

Bergingsbedrijf Vreugdenhil is ter plaatse gekomen om de personenauto te bergen. Dit werd echter een grotere klus dan gedacht, met enige moeite is het gelukt om het voertuig uit het water te halen en te bergen.

Over de oorzaak van het ongeval is niet veel bekend, er zal echter wel naar de rijvaardigheid van de bestuurder gekeken worden.