Vanavond werden de hulpdiensten groots gealarmeerd vanwege een ongeval op de Klappolder in Bleiswijk.

Een vrachtwagenchauffeur was aan het laden in de Klappolder, hij was iets eerder klaar dan zijn collega en was al weggereden. Toen zijn collega zag dat de vrachtwagen een vreemde beweging maakte en in de bosschage tot stilstand kwam, de collega en omstanders schoten de chauffeur meteen te hulp. Zij wisten door het ruitje van de bijrijders kant in te slaan de vrachtwagenchauffeur uit zijn cabine te halen.

De hulpdiensten waaronder het Mobiele Medisch Team (MMT), de politie en ambulancedienst zijn met hoge spoed ter plaatse gekomen. Zodra de onfortuinlijke man uit de vrachtwagen was is men de reanimatie gestart.

Na langdurige reanimatie is de man met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is hierbij meegereden naar het ziekenhuis. De politie doet verder onderzoek naar wat er precies is voorgevallen.