Zaterdagavond is er een automobilist tegen de gevel van een drogisterij aangereden aan de Dorpsstraat in Bergschenhoek.

Omstreeks 18:30 uur ging het niet helemaal goed, een automobilist ramde enkele keren het pand van de drogisterij en een paal. De bestuurder raakte gelukkig niet gewond. Wel liep de personenauto aan de voor- en achterzijde flinke schade op.

Over de oorzaak is ons niets bekend. De schade aan de winkel lijkt op het eerste gezicht mee te vallen. De politie is ter plaatse gekomen om te helpen met het afhandelen van de schade.

Dit item is tot stand gekomen dankzij meerdere tips via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland.