De politie doet onderzoek naar een woninginbraak aan het IJslandmos in Bergschenhoek. Er wordt gezocht naar getuigen.
Volgens een Burgernet bericht is de inbraak gepleegd tussen zondag 2 januari 2022 om 09:00 uur en donderdag 6 januari 2022 09:00 uur. Hierbij is in een woning aan het IJslandmos te Bergschenhoek ingebroken.
Wat precies de schade is en wat er uit de woning is weggenomen is niet bekend.

Is u iets opgevallen ?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze woninginbraak, neemt u dan direct contact op met de politie. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! U kunt contact opnemen door te bellen naar 0900-8844. Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).