In de nacht van zaterdag op zondag kwam de politie in actie op een bouwterrein langs de Veilingweg en de Oudelandselaan in Berkel en Rodenrijs.

De politie kwam met meerdere wagens, waaronder een hondengeleider, ter plaatse na een melding dat er verdachte personen waren gezien op een bouwterrein. De agenten hebben op en rondom de bouwplaats gezocht naar eventuele indringers.

Na enige tijd dat bleek dat er niemand meer op het terrein aanwezig was. Een hekwerk bleek niet goed af te sluiten waardoor indringers gemakkelijk het terrein konden betreden.

 

Dit item is tot stand gekomen dankzij tips via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland.