Donderdagmiddag vond er op de Herenstraat in Berkel en Rodenrijs een aanrijding plaats tussen twee scooterrijders. Hierbij raakte een van de bestuurders lichtgewond.

Omstreeks 17:25 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ongeval op de Herenstraat, alwaar twee scooters tegen elkaar gebotst waren. De ene scooter kwam uit een zijstraat van de Herenstraat (waar een aantal eetgelegenheden zijn) en de ander vanuit het centrum, op de kruising kwamen zij met elkaar in botsing. Omstanders verleenden eerste hulp in afwachting van een ambulance.

Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer in de ambulance behandeld. Het letsel viel mee, de jongen hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. De politie was zeer geïnteresseerd in één van de betrokken scooters. Omdat de agenten een vermoeden hebben dat de scooter niet in orde is hebben zij deze meegenomen voor nader technisch onderzoek.

De politie heeft gekeken of er camera’s in de buurt hangen, deze beelden zullen later worden opgevraagd in het onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Beide scooters liepen schade op door het ongeval.

 

 

 

\