Een scooterrijder is zondagochtend zwaargewond geraakt nadat hij hard ten val kwam door een eenzijdig ongeval op de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs. 

Een voorbijganger zag omstreeks 05:45 uur de zwaargewonde scooterrijder op straat liggen en sloeg alarm. De hulpdiensten, waaronder het Mobiel Medisch Team (MMT), kwamen met spoed ter plaatse waar meteen met de behandeling door het ambulancepersoneel met ondersteuning van het MMT werd begonnen. Nadat het slachtoffer in een vacuümmatras werd gefixeerd is hij met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is hierbij met de ambulance meegereden.

De politie heeft na het ongeval nog uitgebreid onderzoek gedaan naar het ongeval. Technische medewerkers van de Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) kwamen hiervoor ter plaatse. De scooterrijder is hard onderuit gegaan en nog enkele meters doorgeschoven, hierbij miste hij net een geparkeerde personenauto. De scooterrijder droeg vermoedelijk geen helm tijdens het ongeval, dit moet uit onderzoek blijken.

Ook was de bestuurder niet in het bezit van een (geldig) rijbewijs.