Zondagavond heeft de brandweer bij een woning aan de Klapwijkse zoom in Berkel en Rodenrijs een controle gedaan, dit nadat al langere tijd een brandalarm afging.

Omstreeks 19:20 uur alarmeerden bezorgde buurtbewoners de brandweer nadat al langere tijd in een woning een alarm afging. De brandweer kwam zonder spoed ter plaatse, waarop zij de woning hebben gecontroleerd en ook metingen hebben gedaan.

Uit onderzoek is gebleken dat het ging om een pannetje soep dat droog stond te koken. De brandweer heeft de ramen en deuren geopend om de woning te luchten.

 

Dit item is tot stand gekomen dankzij tips via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland.