Langs de N470 is een schaap losgebroken uit een weiland. Het schaap is door een sloot uit het weiland ontsnapt en liep langs de provinciale weg. Een automobiliste reed nietsvermoedend op deze weg toen zij, naar eigen zeggen, het dier bijna aanreed.

De dame belde de hulpdiensten en deed daarnaast zelf diverse pogingen om het dier weer terug te sturen naar het weiland.

Een persfotograaf, van deze website, kwam langs het incident en schoot te hulp. Nadat het schaap rustiger werd, begeleidde de fotograaf het dier richting een hek. Omdat het diertje er daar niet door kon sprong het schaap weer in de sloot. Na diverse pogingen om weer op de kant te komen heeft de fotograaf hem een handje geholpen, door het dier naar de kant te trekken.

Hierop kon het schaap weer terug naar de kudde, het dier heeft aan zijn avontuur niks overgehouden.