Vrijdagavond vond er een aanrijding plaats tussen twee automobilisten op de kruising van de Noordersingel met de Middelweg in Berkel en Rodenrijs. 

Omstreeks 22:00 uur ging het mis op de kruising, door een voorrangsfout en een te hoge snelheid kwamen de twee automobilisten met elkaar in botsing. Een van de betrokken voertuigen belandde in een sloot en kwam tegen een brug tot stilstand. De loopbrug, om bij enkele woningen te komen, is door het ongeval een meter opgeschoven.

De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse na de melding dat er een voertuig in het water lag. Bij aankomst van de eerste eenheden bleek iedereen uit het water te zijn. Enkele personen zijn door het ambulancepersoneel onderzocht, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk.

Er is door de politie kort onderzoek gedaan, onder andere met verklaringen van ooggetuigen en de verklaringen van betrokken bestuurders was al snel duidelijk waar het fout was gegaan.

Twee bergingsvoertuigen kwamen ter plaatse om de voertuigen te bergen. Het ongeval trok veel bekijks van omwonenden in de buurt.