In de nacht van zaterdag op zondag 29 mei vond er een eenzijdig ongeval plaats op de N209 – Leeuwenakkerweg in Bergschenhoek.

Een automobilist raakte omstreeks half vier op de N209 de macht over het stuur kwijt en kwam met zijn wielen in de berm terecht, na een stuurbeweging kwam hij aan de andere kant van de weg tegen de vangrail aan en is uiteindelijk aan de rechterkant tegen een boom tot stilstand gekomen.

De bestuurder is door het ambulancepersoneel nagekeken, waarna hij zonder spoed naar het ziekenhuis is vervoerd. De bestuurder zal later worden aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed van verdovende middelen, artikel 8 van de wegenverkeerswet.

Ten tijde van het incident was de N209 tussen Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk deels afgesloten voor het verkeer.

 

 

 

IMG_2239

IMG_2251

IMG_2263

IMG_2268

IMG_2278

IMG_2292