Een dame in een scootmobiel is vanmiddag gedeeltelijk te water geraakt aan het Raadhuishof in Berkel en Rodenrijs.

De dame trachtte na het doen van haar boodschappen nog even door de schuifdeuren van een appartementencomplex naar binnen te gaan. Echter gaf zij met haar scootmobiel iets te veel gas waardoor zij aan de andere kant door een ruit schoot en in een rietkraag gedeeltelijk in het water belandde.

De brandweer werd groots gealarmeerd, de kazerne is vlak bij het Raadhuisplein. Doordat de bemanning van de snel ter plaatse zijnde SIV (Snel interventie voertuig) de vrouw al snel uit het water wist te halen, werden de andere eenheden van de brandweer afbesteld.
Ook de boodschappen van de vrouw zijn uit het water gevist.

Het ambulancepersoneel ontfermde zich over het slachtoffer waarna zij voor controle zonder spoed naar het ziekenhuis is vervoerd. De politie heeft haar scootmobiel bij de woning neergezet.