De politie onderzoekt een poging tot woninginbraak aan de Steenbreekvaren in Bergschenhoek. De poging tot inbraak is gepleegd tussen maandag 13 juni 14.06 uur en dinsdag 14 juni 02.54 uur.

Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer). Een inbraak voorkomen?

Ziet u iets verdachts in uw omgeving, een persoon of een auto?

Noteer het signalement of het kenteken van de auto. Voor verdachte situaties kunt u altijd bellen met het alarmnummer 112. Voor meldingen waarbij de komst van de politie niet direct noodzakelijk is, belt u: 0900-8844.

Op de website van de politie en van het Politiekeurmerk Veilig Wonen vindt u tips om een woninginbraak te voorkomen.