Zaterdagavond liep een ruzie over drank volledig uit de hand aan de Hoekeindseweg. Twee mannen kregen ruzie over drank en daarbij werd er ook gestoken, voor beide mannen was het bacchanaal afgelopen. De politie heeft een van de drinkebroers aangehouden, de ander is overgebracht naar het ziekenhuis.

Het was zaterdagavond iets voor 23:00 uur toen de politie de melding kreeg. Er was iemand behoorlijk gewond geraakt aan zijn onderarm.
Een ambulance en agenten waren er snel en kregen het verhaal al vlug helder via aanwezige getuigen.

Er was een ruzie ontstaan tussen de twee mannen, waarbij was gestoken. De onenigheid had te maken met het nuttigen van alcoholische versnaperingen. Het slachtoffer, een 36-jarige man, raakte gewond aan zijn onderarm. Hij is naar het ziekenhuis gebracht maar is niet in levensgevaar.

De verdachte is aangehouden, het gaat om een 52-jarige Pool. Hij wordt vandaag verhoord.